Pencillin!

Idag var sista dagen för Darks pencillin. och hon är faktiskt mycket bättre, förhoppningsvis helt frisk!
Hon börjar nog känna sig ganska hemmastadd.. Hon ser inte lika skrämd ut hela tiden och hon har kommit bra in i flocken!

Vi skickade ett mail till hennes förra ägare och skrev att det var märkligt att dom "missat" att dark haft kraftig urinvägsinfektion och ont i exakt hela kroppen! Till svar fick vi: "Vi visste inget om att hon haft urinvägsinfektion, eller ont i kroppen, om hon nu haft urinvägsinfektion kan det hända att hon gått och spänt sig och att hon då har fått ont i kroppen av det. Vi hade ute en kiroprakter i oktober månad och hon såg inget ryggont!"

Jag måste bara säga en sak: IDIOTER! man märker inte att hästen har ont i hela kroppen? Dom har ju försökt att rida henne och det gick inte på grund av att hon va het. Rusar en häst var gång man rider e det något som är fel!
Inte konstigt att dom inte sett urinvägsinfektionen, hon har ju stått ute dygnet runt i två månader i 20 minus!

En häst är för det första inte het i naturen, det är människan som tror det, oftast har hästen ont någonstans! Du ser väl inte hästarna ute i hagen, rusa runder som galningar... NEJ dom käkar sitt gräs och står för det mesta still, och springer bara när dom måste (tex vid fara). Så berätta det för era vänner som har "heta" hästar. Hästarna har antagligen ont någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0