Pieta B för ca två år sedan!

Efter att pieta, i ca en och en halv månad, stått på träning i västerås, kommer hon tillbaka och ser ut som att någon svultit hästen! Alla benen syntes och stack ut här och var. hon hade ont i hela kroppen!

Petra skickades upp i landet för att tävlas av en tävlingsryttare, Sandra Cederborg (msv hoppryttare), som kunde ge henne resultat i en högre höjd som 130, och skulle där efter säljas. Sandra tog Pieta till höjden, utan problem o va jätte duktig med henne. Efter hon gjort sitt skickades pieta till ett stall där hon skulle fortsättas att ridas under tiden av försäljningen.

Det var då hon hamnade i en annan tjej. Hon "bantade" ner hästen till en väldigt ohälsosam vikt, och hon reds väldigt vårdslöst! Med tanke på att Pieta är en dam med väldigt hårt temerament, gick det inte att sätta upp vem som helst på henne, men i deras fall gjorde dom det, och hon gick från vältränad, välhullad och musklad till den gamla pieta hon va från första början när hon kom: stressad, omusklad och mager, med smärta i hela kroppen! 

Så när sussie valde att ta hem henne igen, var det bara att börja om från ruta ett!

Hon lämnade skåne såhär:



Hon kom tillbaka såhär:





Det är resultatet från människor som säger sig kunna rida till/in hästar! Så kolla riktigt noga innan du lämnar över din häst till någon annan!


Kommentarer
Postat av: Anonym

oj då

du verkar vara en person med mkt hjärta!!! fortsätt som du gör!! världen behöver fler människor som du!!

2010-01-17 @ 18:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0