utan uppkoppling!

I lördes flyttade jag och min pojkvän in i vårat hus! ÄNTLIGEN! Men grejen e den att vi inte har något internet här än.. Så därav den dåliga uppdateringen. Men jag har skaffat mig ett kontantkorts mobilt bredband så att jag kan sitta här hemma o jobba :)

Så var redo på fler uppdateringar nu :)


Kommentarer
Postat av: Erika

sv;

Ja de ska bli spännande. :D

Kommer skriva sen hur det gått, o vad jag tyckte.



Jag hoppas det kommer o funka bra. :)

Då har jag en tränare på lite närmre håll.

2010-11-10 @ 09:21:41
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej, jag har just hittat din blogg och missat dina "frågestunder" så jag slänger iväg en fråga här och hoppas du har tid att svara. Det är inte världens intressantaste fråga, men en ganska stor vardags-irritation.



Jag rider en häst som hatar att ha på sig grimma, varje gång jag kommer till honom i boxen med grimma i hand så börjar han åla sig, kasta med huvudet och snurra runt, han fullkomligen VÄGRAR. Det tar en massa tid och lockande, dagligen. Har du något tips på hur jag kan få honom att tycka om grimman, eller iallfall acceptera den och lita på att den kommer av igen och att det inte är något jobbigt?



Sen har jag en annan sak jag undrar över: Han rör mkt på sig och skrapar med hovarna (och stirrar på mig, släpper mig inte med blicken!)när jag ryktar honom och då jag borstar benen så drar han upp dom under sig. Vad kan det bero på?



Han är en jättevänlig, gosig, lugn och härlig häst. Det här är han enda "problem" om man ens kan kalla det så). Jag skulle verkligen uppskatta svar, du verkar ha sån härlig och bra relation till de här djuren och jag vill verkligen förstå honom, inte bara bli irriterad.



MVH

Amanda

2010-11-10 @ 09:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0